Voorstellingen

Eerste zondag van de maand: poppenkast bij café CZAAR!

Vanaf augustus mocht en kon het weer! Gelukkig was het ook lekker zonnig en kon ik buiten spelen! Helemaal corona-proof.

Rood(mond)kapje en de grote Broze Wolf was dan ook de titel. Katrijn ging, met kapje en mandje, lekkers brengen naar Otepoetje… in het Bos.

Iedere maand is er weer een ander verhaal. En nieuwe poppen. Vanaf september is er ook een geweldige schminkdame bij (Emily of Maaike) om de kindergezichtjes wat kleur te geven!


Hieronder een verzameling fotootjes, vooral van openbare voorstellingen. (Niet allemaal van hoge kwaliteit, maar desondanks dank aan alle fotografen.)

Ik kom natuurlijk ook op verjaardagsfeestjes bij de jarigen thuis! De kast past in de woonkamer, in de keuken, in een tuin op of de stoep! Voor een schappelijke prijs 🙂


previous arrow
next arrow
Slider

Jan Klaassen en de Vieze Beesten

Jan Klaassen is natuurlijk DE held van de Nederlandse poppenkast. Maar wel een held met een speciale gebruiksaanwijzing. Hij komt bijvoorbeeld pas in actie als je hem wakker schreeuwt! En dat is wel nodig, want er knaagt iets in de poppenkast. ‘s Nachts, in bed, hoort Katrijn het duidelijk: Ongedierte! Kakkerlakken! Pissebedden! Zilvervissen! Rioolratten! Met frisse tegenzin gaat Jan op zoek naar die Vieze Beesten.

Durft hij eigenlijk de kelder nog wel in? Daar zitten vast ook spinnen! Of andere nog niet ontdekte diersoorten! Na de voorstelling laat Erik de poppen en de beestjes van dichtbij bekijken.


Jan Klaassen op de Oostelijke Eilanden.

Een muzikale vertelling
(met POPPENKAST) over twee-honderd-en-nog-wat jaar KABAAL op Kattenburg, WOEDE op Wittenburg & ONRUST op Oostenburg.

Door de geschiedenis van de Amsterdamse Oostelijke eilanden in grote stappen. Vier voorstellingen voor volwassenen in 4 buurtcafés .

Met Cees Koldijk en Rodolfo Ravissant, de 4tuoze matroze

Recente berichten op de bijbehorende facebookpagina.


In ‘Jan Klaassen en SinterKluts’, de nieuwe Sinterklaas- voorstelling, zet Jan zijn laars en gaat natuurlijk keihard zingen, want misschien komt de goede Sint dit jaar wel langs in de poppenkast… En strooit hij dan wat lekkers? Of is hij zelf een beetje verstrooid?


Leuk: nieuws uit Rusland

Ik ging daar lekker spelen met Jan Klaassen en z’n neefjes!

Op het eerste internationale straattheater-festival ‘Petrushka’s van de Wereld. In Sergiev Posad helemaal!

En ik kwam zelfs op het nieuws:

 

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider